STOER BIJ JOU THUIS

FOODBOXEN EN BESTELLEN

Verpakt in een handige box waarbij je in een handomdraai alles op tafel hebt staan. Zijkantjes loshalen, uitschuiven en genieten maar! #unboxing

Perfect om van te genieten tijdens spelletjesavonden, feestdagen, om cadeau te doen of gewoon lekker op de bank van te smullen!

Af te halen bij ons op vrijdag t/m zondag. Graag een dag van te voren bestellen. 

Bestel via info@eeterijstoer.nl of via telefoonnummer 085-3038467.

LUNCHBOX - 29,95

Voor 2 personen.

Liefhebber van zoet én hartig? Dan is dit de perfecte foodbox voor jou.

Vergelijkbaar met onze High Lunch, maar dan lekker bij jou thuis. Alle zoetigheden zijn vers gemaakt door Zorgboerderij Horseshoe in Boekel. Voor een goed doel en ze kunnen het als geen ander!

De box is gevuld met:
brownies, carrotcake, monchou kersentaartjes, kleine donuts, sandwiches met carpaccio, sandwiches met brie en honing, wrapjes met gerookte zalm en lekker seizoensfruit.

Uit te breiden met tomatensoep of dagsoep (€4,90)

BORRELBOX-39,95

Voor 2 tot 4 personen.

Een heerlijk luxe foodbox vol met de lekkerste hapjes die jouw borrelavond compleet maakt.

De box is gevuld met:
huisgemaakte tapashapjes, kaasjes met bijbehorende chutney, charcuterie, gevulde wraps met zalm, luxe noten, breekbroodje met kruidenboter en aioli, gemarineerde olijfjes, gevulde peppadews met roomkaas en lekker seizoensfruit.

Uit te breiden met jouw favoriete fles wijn of flesje bier uit ons gehele assortiment. Wil je een drankpakket samen laten stellen door ons? Dit doen wij graag op aanvraag.