Waarom Stoer?

Nicole Roemer, gepassioneerd op het gebied van horeca, kreeg de kans in de zomer van 2017 de horeca onderneming op de Peelstraat over te nemen als bedrijfsleider. Nicole zag direct kansen om hier iets moois van te maken op de unieke locatie, gelegen tussen de bossen in een omgeving met veel ruimte. Dit heeft haar doen besluiten om haar baan in Den Bosch op te zeggen en een sprong in het diepe te nemen en haar ambities achterna te gaan.

Nicole heeft een jong en dynamisch team samengesteld uit de omgeving om het tot een succes te maken. Het team is nu uitgegroeid tot een team van ca. 20 medewerkers van jong tot oud. Het ontstaan van de naam was wel een uitdaging; wekenlang zijn hier hersens over gekraakt en uiteindelijk is het “Eeterij Stoer” geworden. De robuuste omgeving, de uitstraling van het restaurant en de wens om een eerlijke en stoere kaart neer te zetten die past bij de streek heeft deze naam gevormd.

Stoer eten. Eerlijk, vers en met beleving

We richten ons op een stukje beleving in combinatie met een stoere en eerlijke kaart met voor ieder wat wils. Er is bewuste keuze gemaakt om ons bezig houden te houden met verse- en streekproducten. Streekproducten waar de koks op dit moment mee werken zijn bijvoorbeeld de vers gesneden frieten van Dun’s Friet uit Uden, asperges van de Zijp uit Boekel en eieren van Stipkip uit Uden. Daarnaast wordt er in de keuken gewerkt met hoogwaardige apparatuur; producten worden op hoge druk gekookt waardoor vitamines en mineralen niet verloren gaan. Er worden huisgerookte gerechten geserveerd die in die rookmachine zijn bereid. Kortom: stoer, eerlijk en vers!

Stoere look. Robuust, bosrijk en relaxed

Eeterij Stoer is gelegen in een mooie bosrijke omgeving waarvan we onze gasten aangenaam willen verrassen door de rustieke en unieke uitstraling van het restaurant. Het restaurant ligt op een terrein met RX Quarterhorses, een onderneming die gespecialiseerd is in het trainen van Reiningpaarden. Vanuit het restaurant heb je goede uitkijk op de grote paardenbak waar training worden gegeven. Het restaurant is zowel binnen als buiten, het terras wordt geopend wanneer het weer dit toelaat.

Nieuwsgierig naar de Eeterij?

Kom een keertje langs!

welkom

Peelstraat 22 in Boekel

Bel of mail gerust

085-3038467 of info@eeterijstoer.nl

Laatste nieuwtjes

Check onze facebookpagina