Werken bij ons

Vacatures

Bij Eeterij Stoer werken we met een enthousiast, gemotiveerd en loyaal team. We bieden onze gasten puur, vers en eerlijk eten in een hele mooie en unieke omgeving. We doen met z’n alle onze uiterste best om onze gasten een fijne avond te geven. Natuurlijk is er naast hard werken ook tijd voor een lolletje. Werken moet natuurlijk wel leuk blijven!

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s voor de volgende functies:

Afwasmedewerker
Een van onze belangrijkste medewerkers in het team. Aan jou de taak alle vaat spik en span te maken voor de volgende gasten. Hou je van hard werken en gezelligheid en ben je min. 2 avonden in de week beschikbaar? Ben je ouder dan 15 jaar? Solliciteer dan zeker.

Bedieningsmedewerker
Onze vlotte en hardwerkende socializers op de vloer, super leuk om de beleving van de gast optimaal te maken met jouw bijdrage! Ben je ouder dan 17 jaar en flexibel inzetbaar voor minimaal 12 uur per week? Neem zeker contact met ons op.

Zelfstandig werkend kok

De koningen en koninginnen van de keuken die ook graag anderen kennis bijbrengen over manieren van werken en eten. Ervaring warme kant is een pré. Parttime en fulltime in overleg. Standaard altijd 1 weekenddag vrij!

Basiskok, hulpkok of leerling kok
We zijn op zoek naar iemand die als bijbaan graag aan de gang wil in de keuken. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die net klaar is met zijn opleiding. Heb je al meer ervaring? Wellicht kan je ook een goede aanvulling zijn op ons team!

Staat jouw baan er bij of wil je meer info? Stuur dan jouw sollicitatie of vraag naar info@eeterijstoer.nl en wellicht tot snel!